JÄLLEENMYYJÄT

Kalamestarin on tullut takaisin uuden tiimin johtamana ja uudella vauhdilla!

Kalamestarin-tuotemerkki on siirtynyt uudelle omistajalle, virolaiselle yritykselle SEILBERG OÜ. Kansainvälisellä tiimillämme on laaja kokemus merenelävien tuotannosta, markkinoinnista ja viennistä Suomeen, Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Olemme ammattilaisia, joilla on intohimo kaloihin, kestävyyteen ja joilla on korkeat laatustandardit.

Seilberg Logo
Kalamestarin Favicon

Jatkamme tunnettujen Kalamestarin-merkkien markkinointia paikallisille kuluttajille. Tuotevalikoimamme koostuu tunnetuista ja rakastetuista sillistä ja silakasta eri marinadein ja kastikkein, joiden pakkaukset ovat silmiinpistäviä ja käteviä. Kehitämme myös uusia tuotteita, mukaan lukien jäädytetyt kalafileet, jotka tuodaan markkinoille lähiaikoina. Kalamestarin-kalatuotteet tarjoavat aina parhaan hinta-laatusuhteen sekä kaupoille että kuluttajille. Pyrimme olemaan ensimmäinen valinta nykyisillä ja uusilla tuoteryhmillämme.

Kalahankinnassa ja tuotannossa noudatamme korkeimpia kansainvälisiä standardeja ja olemme sitoutuneet eettiseen ja kestävään kalanjalostukseen, mikä takaa pitkän aikavälin hyödyt kaikille. Esimerkiksi Virossa sijaitsevalla tuotantolaitoksellamme on IFS-sertifikaatti ja kaikki sillituotteemme ovat MSC-sertifioituja. Pidämme lupauksemme ja pyrimme aina ylittämään kumppaneidemme odotukset! Ota meihin yhteyttä:

MSC logo
IFS Food