Kalamestarin KOLMEN SIPULIN SILLI on nautittava sellaisenaan! Se valmistetaan perinteiseen tapaan ja sopii hyvin arkipäivien herkuksi.

MSC label with code
Kalamestarin Kolmen Sipulin Silli

Kolmen Sipulin Silli

270 / 135 g

Sisältö: 270 g brutto / 135 g netto

Ainesosat: Silli (50 % Clupea harengus harengus), vesi, sokeri, mausteseos (maustepippuri, pippuri, kaneli, neilikka, inkivääri, laakerinlehti, oregano, mausteuute (punajuurimehu), maltodekstriini), viinietikka, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, askorbiinihappo, omenahappo), sipulimix (0,3 %, sipuli, valkosipuli, ruohosipuli), suola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi). Voimakassuolainen.

Alkuperä: FAO 27 Koillis-Atlantti (kalastustapa: trooli). Valmistettu Virossa korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Säilytys: 0…+6 °C. Avattuna tuote säilyy 5 päivää jääkaapissa. Parasta ennen 12 kk valmistuspäivämäärästä.

Ravintoarvo / 100 g:

Energia:
Rasva:
– josta tyydyttynyttä:
Hiilihydraatit:
– joista sokereita:
Proteiini:
Suola:
950 kJ (230 kcal)
10 g
2,3 g
23 g
22 g
11 g
2,2 g

RESEPTIT TÄSTA TUOTTEESTA

PERINTEINEN SILLI-ROSOLLI Kalamestarin kolmen sipulin sillistä

Noin 4-6:lle

PERINTEINEN-SILLI-ROSOLLI-KALAMESTARIN

Ainekset

  • 1 prk Kalamestarin kolmen sipulin silliä 270 g
  • 100 g pientä keitettyä porkkanaa
  • 150 g pientä keitettyä punajuurta
  • 150 g keskikokoista kypsää keitettyä perunaa
  • 100 g suolakurkkua
  • 1 prk (200 g) kermaviiliä tai majoneesia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa (mikäli käytät kermaviiliä)
  • 1/3 ruukkua tilliä
  • 1 keitetty kananmuna
  • ripaus sokeria

Valmistus

  1. Raasta isolla raastimella punajuuri ja porkkana.
  2. Kuutioi peruna ja kurkku.
  3. Sekoita kermaviili valkoviinietikka ja silppu tilliä.
  4. Valuta silli ja lisää palat kastikkeeseen.
  5. Mausta kastike ripauksella sokeria.
  6. Sekoita ainekset ja kastike.
  7. Tarjoa joko annoskupeista tai salaattikulhosta.
  8. Koristele pinta munaviipalöillä ja tillisilpulla.