Kalamestarin SINAPPISILAKKA on nautittava sellaisenaan! Se valmistetaan perinteiseen tapaan ja sopii hyvin arkipäivien herkuksi.

Kalamestaring Logo Circle

Sinappisilakka

250 / 100 g

Sisältö: 250 g brutto / 100 g netto

Ainesosat: Silakka (40 %, Clupea Harengus Membras), vesi, sokeri, etikka, suola, sipuli, maustepippuri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), sinapinsiemen, pippuri. Voimakassuolainen.

Alkuperä: FAO 27 Itämeri (kalastustapa: trooli). Valmistettu Virossa korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Säilytys: 0…+6 °C. Avattuna tuote säilyy 5 päivää jääkaapissa. Parasta ennen 6 kk valmistuspäivämäärästä.

Ravintoarvo / 100 g:

Energia:
Rasva:
– josta tyydyttynyttä:
Hiilihydraatit:
– joista sokereita:
Proteiini:
Suola:
780 kJ (190 kcal)
6,3 g
0,7 g
9,1 g
7,9 g
6,3 g
3,0 g

RESEPTIT TÄSTA TUOTTEESTA

PASTAKASTIKE Kalamestarin sinappisilakasta

Noin 3-4:lle

Kalamestarin RESEPTIT

Ainekset

  • 250 g spirali kuviopastaa
  • 100 g metsäsieniä
  • 1 prk sinappisilakkaa
  • 150 g creme fraiche
  • 2dl creme bonjour ruokakermaa
  • 1-2 rkl sinappia
  • oliviöljyä
  • ¼ ruukkua basilikkaa
  • pippuria

Valmistus

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Kuumenna pannulla öljyssä viipälöidyt metsäsienet.
  3. Lisää ruokakermat ja sekoita vispilällä tasaiseksi.
  4. Sekoita valutetut silakkapalat kastikkeeseen.
  5. Lisä kerma-sinappikastike pastalle, sekoita heiman.
  6. Mausta pippurilla.
  7. Koristele basilikan lehdillä.