Kalamestarin TILLI-SIPULI SILLI on nautittava sellaisenaan! Se valmistetaan perinteiseen tapaan ja sopii hyvin arkipäivien herkuksi.

MSC label with code
Kalamestarin Tilli-Sipuli Silli

Tilli-sipuli silli

270 / 135 g

Sisältö: 270 g brutto / 135 g netto

Ainesosat: Silli (50 % Clupea harengus harengus), vesi, sokeri, suola, viinietikka, mausteet (sipuli 0,3 %; tilli 0,3 %). Suolapitoisuus 2,3 %.

Alkuperä: FAO 27 Koillis-Atlantti (kalastustapa: trooli). Valmistettu Virossa korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Säilytys: 0…+6 °C. Avattuna tuote säilyy 5 päivää jääkaapissa. Parasta ennen 12 kk valmistuspäivämäärästä.

Ravintoarvo / 100 g:

Energia:
Rasva:
– josta tyydyttynyttä:
Hiilihydraatit:
– joista sokereita:
Proteiini:
Suola:
920 kJ (219 kcal)
9,7 g
2,2 g
22,6 g
21,2 g
10,3 g
2,3 g

RESEPTIT TÄSTA TUOTTEESTA

KESÄISET SILLIPERUNAT Kalamestarin tilli-sipuli sillistä

Noin 2-4:lle

Kalamestarin RESEPTIT

Ainekset

  • 1 prk Kalamestarin tilli-sipuli silliä
  • noin 4-5 keskikokoista varsinaisperunaa
  • 1 prk (200 g) raejuustoa
  • 1-2 rkl piparjuuritahnaa
  • purjo tai persilja silputtuna
  • villirukolaa
  • sitruunapippuria

Valmistus

  1. Sekoita raejuusto ja piparjuuritahna.
  2. Mausta sitruunapippurilla.
  3. Lisää silpottu purjo ja/tai persilja.
  4. Valuta sillipalat ja sekoita raejuustoseokseen.
  5. Koristele villirukolan lehdillä.
  6. Tarjoa keitettyjen varhaisperunoiden kerä.