Kalamestarin NIERIÄ on herkullinen ja helposti valmistettava ruoka-annospala kaikille terveydestä huolehtiville

Kalamestaring Logo Circle
Kalamestarin Nieriäfilee Annospala 300g

Nieriäfilee annospala

300 g, pakastettu (2 fileetä, noin 150 g kpl)

Sisältö: nahallinen filee yksittäisissä tyhjiöpakkauksissa, kaikki luut poistettu.

Ainesosat: nahallinen nieriäfilee (Salvelinus alpinus), vesi.

Alkuperä: Islannissa kasvatettu nieriä.

Säilytys: pakastelämpötilassa (-18 °C) 540 päivää tuotannosta pakkaukseen merkittyyn päivämäärään saakka tai jääkaapin pakasteosassa (-6 °C) 3 vrk. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Parempi valinta: Sydänmerkki-tuote.

Ravintoarvo / 100 g:

Energia:
Rasva:
– josta kertatyydyttymättömiä:
– josta monityydyttymättömiä:
– josta tyydyttynyttä:

Hiilihydraatit:
– joista sokereita:
Proteiini:
Suola:
1040 kJ (248 kcal)
19,1 g

10,72 g

4,83 g
2,96 g

0 g
0 g
19,1 g
0,071 g

RESEPTIT TÄSTA TUOTTEESTA:

Kalamestarin NIERIÄFILEEPALA katkarapuineen

Noin 2-3:lle

Kalamestarin RESEPTIT

Ainekset

Kala

  • 2 nieriäfileepalaa
  • 1 valkosipulikynsi
  • 1 rkl sitruuna- tai limemehua
  • yrttisuolaa
  • mustapippuria

Koristeeksi

  • 100 g keitettyjä ja kuorittyjä pieni- tai keskikokoisia katkarapuja
  • 1-2 salottisipulia hieonnettuna
  • tilliä

Valmistus

  1. Huuhdo sulatetut nieriäfileepalat kylmällä vedellä.
  2. Nosta filee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Voit käyttää leivinpaperiä tai foliota.
    Ripottele raastettua valkosipulia, sitruunanmehua ja mausteita (yrttisuolaa, pippuriseosta) kalan pinnalle.
  3. Kypsennä 200° C asteessa uunin alatasolla noin 12 minuuttia.
  4. Ota kala uunista. Aseta sulatetut ja valutetut katkaravut kalan päälle. Jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes katkaravut ovat kuumentuneet.
  5. Koristele shalottisipulilla  ja tillillä.
  6. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai salaattia.