Kalamestarin SUUTARINLOHI on nautittava sellaisenaan! Se valmistetaan perinteiseen tapaan ja sopii hyvin arkipäivien herkuksi.

Kalamestaring Logo Circle
Kalamestarin Suutarinlohi 250g

Suutarinlohi

250 / 100 g

Sisältö: 250 g brutto / 100 g netto

Ainesosat: Silakka (40 %, Clupea Harengus Membras), vesi, sokeri, etikka, porkkana, suola, sipuli, maustepippuri, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), sinapinsiemen, pippuri. Voimakassuolainen.

Alkuperä: FAO 27 Itämeri (kalastustapa: trooli). Valmistettu Virossa korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Säilytys: 0…+6 °C. Avattuna tuote säilyy 5 päivää jääkaapissa. Parasta ennen 6 kk valmistuspäivämäärästä.

Ravintoarvo / 100 g:

Energia:
Rasva:
– josta tyydyttynyttä:
Hiilihydraatit:
– joista sokereita:
Proteiini:
Suola:
350 kJ (80 kcal)
2,7 g
0,1 g
8,9 g
8,1 g
6,1 g
3,0 g

RESEPTIT TÄSTA TUOTTEESTA

Kalamestarin SUUTARINLOHI-KIUSAUS

Noin 4-6:lle

Kalamestarin RESEPTIT

Ainekset

  • 1 kg perunoita
  • 2 sipulia
  • 2 prk Kalamestarin suutarinlohta
  • pippuria
  • 2 dl kuohukermaa
  • 50 g voita

Valmistus

  1. Kuori ja pilko perunat.
  2. Viipaloi sipulit ja kuullota ne voissa.
  3. Lado perunat, sipulit ja valutetut sillipalat päällekkäin voideltuun vuokaan.
  4. Kaada kerma seoksen päälle.
  5. Paista laatikko uunissa 180 +C asteessa noin 45–55 minuuttia.
  6. Anna laatikon vetäytyä n.30 minuuttia ennen tarjoilua.