Kalamestarin SIPULISILAKKA on nautittava sellaisenaan! Se valmistetaan perinteiseen tapaan ja sopii hyvin arkipäivien herkuksi.

Kalamestaring Logo Circle

Sipulisilakka

250 / 100 g

Sisältö: 250 g brutto / 100 g netto

Ainesosat: Silakka (40 %, Clupea Harengus Membras), vesi, sokeri, sipuli, etikka, suola, maustepippuri, aromi. Voimakassuolainen.

Alkuperä: FAO 27 Itämeri (kalastustapa: trooli). Valmistettu Virossa korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Säilytys: 0…+6 °C. Avattuna tuote säilyy 5 päivää jääkaapissa. Parasta ennen 6 kk valmistuspäivämäärästä.

Ravintoarvo / 100 g:

Energia:
Rasva:
– josta tyydyttynyttä:
Hiilihydraatit:
– joista sokereita:
Proteiini:
Suola:
440 kJ (110 kcal)
2,7 g
0,1 g
15 g
11 g
6,7 g
3,0 g

RESEPTIT TÄSTA TUOTTEESTA

Kalamestarin SIPULI-SILAKAN QUICHE-PIIRAKKA

Noin 4-6:lle

Kalamestarin RESEPTIT

Ainekset

  • 1 pkt piirakkapohjaa
  • 2 prk Kalamestarin sipulisilakkaa
  • 1/2 purjoa
  • 1 iso kynsilaukka
  • 150 g sinihome-juustoa
  • 1 iso päärynä
  • 2 dl vispikermaa
  • 3 munaa
  • 1 koura tuoretta timjamia
  • pippuria
  • salaattilehtiä
  • kirsikkatomaattejä

Valmistus

  1. Ota irtopohjavuoka ja kauli piirakkapohja siihen sopivaksi niin että reunat nousevat reippaasti ylös pohjalta.
  2. Esipaista pohjaa +200 C uunissa noin 8-10 minuuuttia.
  3. Valuta silakkapalat kastikkeestä.
  4. Hienonna kynsilaukka ja purjo hyvin hienoksi.
  5. Vatkaa kevyesti munat ja kerma, mausta pipurilla.
  6. Sekoita täyte silakkapalojen kanssa isossa kulhossa.
  7. Revi reippaasti timjamia mukaan.
  8. Kaada seos vuokaan, reunat saavat jäädä näkyviin.
  9. Murenna juusto päälle.
  10. Paista silakkapiirakkaa +200 C asteessa 20-35 minuuttia.
  11. Tarjoa quiche-piirakka saalaattin ja tomattien kera.