Kalamestarin X.O. MATJESSILLI on nautittava sellaisenaan! Se valmistetaan perinteiseen tapaan ja sopii hyvin arkipäivien herkuksi.

MSC label with code
Kalamestarin XO Matjes Silli

X.O. Matjessilli

145 / 95 g

Sisältö: 145 g brutto / 95 g netto

Ainesosat: Silli (65 % Clupea harengus harengus), mausteet (mm. sinapinsiemen, paprika, muskotti, meirami, korianteri, laakerinlehti), vesi, sokeri, etikka, mausteet ja mausteuutteet (santelipuujauhe, maustepippuri, neilikka, inkivääri), väri (punajuuri), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), sakeuttamisaine (ksantaanikumi), säilöntäaine (E211). Voimakassuolainen.

Alkuperä: FAO 27 Koillis-Atlantti (kalastustapa: trooli). Valmistettu Virossa korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Säilytys: 0…+6 °C. Avattuna tuote säilyy 5 päivää jääkaapissa. Parasta ennen 12 kk valmistuspäivämäärästä.

Ravintoarvo / 100 g:

Energia:
Rasva:
– josta tyydyttynyttä:
Hiilihydraatit:
– joista sokereita:
Proteiini:
Suola:
800 kJ (190 kcal)
9,8 g
2,1 g
18 g
18 g
8,1 g
5,8 g

RESEPTIT TÄSTA TUOTTEESTA

SUSHI Kalamestarin X.O. matjes-sillistä

Noin 2-4:lle

Kalamestarin RESEPTIT

Ainekset

  • 1 prk X.O. matjessilliä
  • 1  rkl wasabia
  • 1/2 pk sushiriisiä
  • 3 rkl riisiviinietikkaa
  • 3 rkl sokeria
  • 1 avokado
  • 4 nori-leväarkkia
  • mustia seesaminsiemeniä
  • kevyt soijakastike
  • marinoitua inkvääriä

Valmistus

  1. Keitä sushiriisi ohjeen mukaan.
  2. Sekoita sokeri ja riisiviinietikka.
  3. Mausta riisi seoksella ja jäähdytä.
  4. Suikaloi avokado.
  5. Nosta leväarkille ensin ohut kerros riisiä 3/4 leväarkin mitalta.
  6. Lisää sitten riisin puoleen väliin ensin seesaminsiemeniä, sitten avokadoa ja lopuksi matjessilliä.
  7. Kierrä rullaksi ja sulje sauma kostutetulla sormella.
  8. Leikkaa rulla noin 8 palaseen.
  9. Tarjoile sushit wasabin, soijan ja inkiväärin kera.