Kalamestarin CAESAR-SILLI on nautittava sellaisenaan! Se valmistetaan perinteiseen tapaan ja sopii hyvin arkipäivien herkuksi.

MSC label with code
Kalamestarin Caesar Silli

Caesar-silli

270 / 135 g

Sisältö: 270 g brutto / 135 g netto

Ainesosat: Silli (50 % Clupea harengus harengus), rapsiöljy, sokeri, juustojauhe (sis. maito), mausteet (persilja, mustapippuri, valkosipuli), munajauhe, sinappi, suola, viinietikka, mausteuutteet (sipuli, sitruuna). Laktoosia < 0,01g/100 g. Voimakassuolainen.

Alkuperä: FAO 27 Koillis-Atlantti (kalastustapa: trooli). Valmistettu Virossa korkeimpien kansainvälisten standardien mukaisesti.

Säilytys: 0…+6 °C. Avattuna tuote säilyy 5 päivää jääkaapissa. Parasta ennen 12 kk valmistuspäivämäärästä.

Ravintoarvo / 100 g:

Energia:
Rasva:
– josta tyydyttynyttä:
Hiilihydraatit:
– joista sokereita:
Proteiini:
Suola:
1140 kJ (350 kcal)
27 g
2,6 g
19 g
19 g
6,8 g
3,8 g

RESEPTIT TÄSTA TUOTTEESTA

SILLIVIETTELYS Kalamestarin Caesar-sillistä

Noin 2-4:lle

Kalamestarin RESEPTIT

Ainekset

  • 1 prk Kalamestarin Caesar-silliä
  • 1 salottisipuli
  • ½ Granny Smith -omena
  • 30 g parmesaanijuustoa
  • ½ sitruunan mehu ja kuori raastettuna
  • ripaus mustapippuria
  • 2 siivua saaristolaisleipää
  • noin 5-6 roomansalaattilehteä
  • 2 rkl öljyä

Valmistus

  1. Viipaloi salottisipuli.
  2. Raasta omena ja juusto isolla raastimella.
  3. Sekoita ainekset ja valutetut sillipalat.
  4. Mausta salaatti öljyllä, sitruunalla ja pippurilla.
  5. Tarjoa saaristolaisleivän kanssa.